Skip to main content

Despre colagen

By July 30, 2023Uncategorized

Colagenul este unul dintre ingredientele fără de care nu rămân niciodată. Și dintre zecile produse testate, acum sunt fan și investitor in produsele Eqology. Produse exclusiv in Norvegia, de cea mai buna și pura calitate care sa găsește la momentul actual pe piața … fără conservanți, aditivi, diluări, etc…

Asadar de ce nu produs EQ și nu unul la jumătate de preț. Pentru ca e foarte important sa me ajutam organismul și nu sa îl sabotam.

De ce colagen? Simplu spus, fiindcă ne dorim o piele supla, bine hidratată din interior

Dintotdeauna am stiu ca o piele sănătoasă și un ten luminos sunt atuuri de frumusețe ale fiecărui om. Dar aceastea implica munca, dacă nu ne-am născut deja binecuvântați de loteria genetica. Indiferent însă, grija pentru sănătate, fizica, mentală sunt procese in desfășurate.

Ca un prim pas eu recomand colagenul de la renumita firma Norvegiană , Eqology. De ce Equology? E simplu. Sunt lideri de piața pentru puritatea produselor ce nu conțin conservanți, aditivi, și multe alte ingrediente nocive pentru organism.
Îmi place sa stiu ce pun in corpul meu și sa am încredere ca voi vedea rezultate: fie ca e vorba de un ten sănătos, bine hidratat din interior, luminos, sau ca ajuta in prevenirea artritei, herniei de disc , osteoporoza.
Colagenul de la EQ este un produs de baza in menținerea și îmbunătățirea sănătății.
Iar prietenii norvegieni au venit cu o surpriza extraordinara : formula de băut -colagen booster – pentru rezultate rapide.
Nu îmi lipsește din geanta și îl beau de câte ori simt nevoia de a îmi revigora și hidrata tenul. Îl recomand, desigur și domnilor care vor sa se îngrijească și sa se bucure de sănătate la cote optime.

ILW

Leave a Reply